Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ασημένια!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Άλλο ένα άλμπουμ που έφτιαξα ταξίδεψε στην Κρήτη για να το παραλάβει η μέλλουσα μαμά Κατερίνα!!!! Το θέμα μας ήταν η μπαλαρίνα και όπως καταλαβαίνεται προορίζεται για τις πρώτες φωτογραφίες μιας μικρής μπουμπούς που θα έρθει σε λίγες μέρες στο κόσμο!! 
Αυτή είναι η θήκη του άλμπουμ....

Μια πιο κοντινή ματιά,η πεταλούδα είναι καθρέφτης σε μοβ απόχρωση,δυστυχώς δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία...

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου Κατερίνα!!!

Ελπίζω φίλοι μου να σας αρέσει το άλμπουμ,δεν κουράζομαι να σας λέω ότι τα σχόλια σας μου δίνουν μεγάλη χαρά όταν τα διαβάζω και γι'αυτό σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!! 
Να περνάτε καλά,πολλά φιλιά σε όλους σας!!!
Ειρήνη


Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Back to school !!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!!!
Αύριο ξεκινάει η καινούρια σχολική χρονιά για τα παιδιά μας.Τα σχολεία θα γεμίσουν με τους μαθητές και οι καθηγητές θα δώσουν ομολογουμένως μεγάλο αγώνα να διδάξουν φέτος χωρίς τα βιβλία.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα παιδιά μας θα ξεκινήσουν χωρίς τα βιβλία τους, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά νομίζω ότι το παράκαναν.Είμαι πολύ θυμωμένη και αγανακτισμένη,δεν ήταν η πρώτη χρονιά που καθυστέρησαν να τυπωθούν τα βιβλία,πάντα γινόταν αυτό,αυτή τη χρονιά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο πια.Πως θα ξεκινήσουν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα?.......Αλλά ας μην το συνεχίσω όμως και σας χαλάσω την διάθεση,απλά ήθελα να σας πω το παράπονό μου που πιστεύω ότι είναι παράπονο και πολλών άλλων.
Πίσω λοιπόν στις κατασκευές μας.....
Για να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στην κόρη μου της έφτιαξα μια κάρτα για να την στολίσει πάνω στο γραφείο της.Προσπάθησα να μην την φτιάξω πολύ παιδική και μου βάλει πάλι της φωνές ότι την θεωρώ ακόμα μικρούλα...χαχαχαχα.


Μου βγήκε λίγο μεγάλη (13 χ 23 εκ.)αλλά χαλάλι γιατί της άρεσε πολύ τελικά....

Ελπίζω φίλοι μου να σας αρέσει η καρτούλα μου.....
Να ευχηθώ σε όλους,μαθητές,καθηγητές και γονείς,να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά!!!!
Ελπίζω με υπομονή και σύνεση όλα να λυθούν και να κυλήσει όμορφα αυτή η χρονιά.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους!!!!!!!
Ειρήνη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...