Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Η δύναμη του γονιού!!!!

Ανάμεσα σε πολλά βιντεάκια που βλέπουμε στο youtube,σήμερα ξεχώρισα ένα που όταν το είδα με συγκίνησε πάρα πολύ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας....
Πατήστε στο παρακάτω link......

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα άλμπουμ!!!!

Καλημέρα φιλαράκια μου!! Τι μου κάνετε? 
Δεν σας προλαβαίνω,υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη μπλοκογειτονιά και οι δημιουργίες έρχονται η μια πίσω από την άλλη,υπέροχες ιδέες για κατασκευές και πανέμορφες συνθέσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα blogs!!
Τα άλμπουμ έχουν φτάσει στον προορισμό τους και μπορώ επιτέλους να σας τα δείξω,πραγματικά την χάρηκα αυτή τη κατασκευή πρώτον γιατί ήταν κάτι καινούργιο για 'μένα και δεύτερον προοριζόταν για πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα! Η φωτογραφίες δυστυχώς δεν είναι όπως θα ήθελα γιατί δεν είχα καλό φωτισμό,προσπάθησα για το καλύτερο. Περιμένω με μεγάλη αγωνία τα σχόλια σας!!!!!!


Τα άλμπουμ ήταν δυο,ένα για την μικρή και ένα για το νονό....

Η Ράχη είναι επενδεδυμένη ,δεν μου άρεσε η ιδέα να φαίνονται τα φύλλα,οπότε έντυσα και τη ράχη για να φαίνεται πιο κομψό,νομίζω ότι είναι καλύτερο,τι λέτε και εσείς?

Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην σας πω ότι οι κορνίζες και οι φράσεις είναι κομμένες από την Σφραγιδομάνια!


Σε κάθε σελίδα υπάρχει ενδιάμεσα μια διαφάνεια για να προστατεύει τις φωτογραφίες....


Η φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες από εμένα,όπως φαίνεται στην παρακάτω μεγάλη φωτογραφία...
Άλλη μια επεξεργασία που έκανα και μου πέτυχε,είναι αυτή κάτω δεξιά.Έφτιαξα ασπρόμαυρη όλη την φωτό και άφησα έγχρωμο μόνο το σταυρό.....


Μια από τις αγαπημένες μου επεξεργασίες είναι η κάτω φωτογραφία με τις πεταλούδες...


Το ecraft με βοήθησε πολύ στα σχέδια,το παρακάτω είναι ένα από τα πολλά που κόπηκε με το ecraf μου!!Ελπίζω να σας άρεσαν...
Να περνάτε πάντα καλά!
Πολλά φιλιά!!!!
Ειρήνη

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Toadally love you!!!!!!!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!!! 
Επιτέλους τελείωσα τα φωτογραφικά άλμπουμ που έφτιαχνα τόσο καιρό,δυο ήταν και όπως καταλαβαίνετε μου πήρε λίγο χρόνο παραπάνω,αλλά χαλάλι γιατί μου έγιναν πολύ όμορφα! Τα φωτογράφισα και θα σας τα δείξω σε λίγες μέρες,αφού τα παραλάβουν στα χέρια τους.Προς το παρόν θα σας δείξω μια καρτούλα που έφτιαξα για έναν νεαρό φίλο,θα την χαρίσει στη κοπέλα του την ημέρα των ερωτευμένων.


Επίσης θέλω να σας δείξω το Πολύχρωμο βραβείο που μου χάρισε η καλή μου μπλοκόφιλη Ρένα και την ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για την τιμή που  μου έκανε!!!
Ρενάκι μου χίλια ευχαριστώ και πάλι!!
 Θα πρέπει με την σειρά μου να το χαρίσω σε άλλα 10 μπλόκ αλλά επειδή μου είναι αδύνατον να διαλέξω μόνο 10 θα το χαρίσω στα μπλοκ που είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μου,ρίξτε μια ματιά και αν είστε μέσα με όλη μου την αγάπη σας το προσφέρω!
Σας φιλώ και σας εύχομαι να έχετε μια καλή υπόλοιπη βδομάδα και ένα ακόμα καλύτερο Σαββατοκύριακο!!!
Ειρήνη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...