Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Προσκλήσεις για αγοράκια και κοριτσάκια

Ξέρω ότι έχω παραμελήσει λίγο το blog μου και ζητώ συγνώμη,αλλά πραγματικά οι μέρες μου είναι πολύ γεμάτες.Πριν λίγες βδομάδες είχα φτιάξει δυο σχέδια για προσκλήσεις μιας φίλης μου το αγοράκι της και άλλες δυο για την ανιψιά μου.Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να σας τις δείξω,ελπίζω να σας αρέσουν.Θα ήθελα πολύ τα σχόλια σας,ποια σας αρέσει ποιο πολύ ή αν θα αλλάζατε κάτι πάνω σε κάποια ή θα προτιμούσατε κάποιο άλλο χρώμα περισσότερο?


Για το αγοράκι είναι αυτές οι δυο...Για το κοριτσάκι είναι αυτές οι δυο..Πολλά φιλιά σε όλους !!!!

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

And the winner is.....!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου σήμερα!!!
Χρόνια πολλά και στην δική μου μανούλα που είναι μακριά μου και μου λείπει πολύ.Να είσαι γερή και δυνατή,μην χάσεις το κέφι σου ποτέ για να μπορούμε να παίρνουμε και εμείς δύναμη από εσένα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για την συμμετοχή σας!!!! 
Ανακάλυψα ότι αγαπημένο χρώμα στις περισσότερες από εσάς είναι ...μα ποιο άλλο...το ροζ.Μανούλες οι περισσότερες από εσάς είναι φυσικό να το προτιμάτε.Το χρώμα στην ζωή μας είναι απαραίτητο,φτιάχνει την διάθεση μας και μας κάνει πιο ευτυχισμένους.Βάλτε χρώμα στην ζωή σας όσο πιο πολύ μπορείτε,βάλτε χρώμα και στα όνειρά σας γιατί το έχουμε ανάγκη σε αυτή την γκρίζα εποχή.
Την κλήρωση θα την κάνει η Μαρία (αν ήθελα ας έλεγα όχι...χιχιχιχι)...καλή επιτυχία από εμένα και την Μαρία.....


Ανακατεύουμε καλά.....


και τραβάμε το πρώτο......


η τυχερή θα κερδίσει το κολιέ μίνι-μίνι άλμπουμ...και είναι.....


πάμε για το δεύτερο δώρο,ανακατεύουμε και τραβάμε...


η δεύτερη τυχερή κερδίζει το άλμπουμ τσαντάκι.....και είναι.....


Πάντα τυχερές κορίτσια!! Στείλτε μου τις διευθύνσεις σας στο e-mail  renarig@pathfinder.gr για να σας στείλω τα δωράκια σας.
Εύχομαι το καλύτερο για όλες σας.

Πολλά πολλά φιλιά από εμένα και την Μαρία!!!

Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Γιορτάζω και σας χαρίζω δυο δωράκια!!!

Σήμερα έχω την ονομαστική μου Γιορτή και σας κάνω δυο δωράκια από καρδιάς.Έφτιαξα ένα μίνι-μίνι άλμπουμ-κολιέ και ένα άλμπουμ-τσαντούλα και σας τα προσφέρω.

Η Μαρία σας δείχνει το κολιέ-άλμπουμ.....


και εδώ το τσαντάκι-άλμπουμ...


Για να μπείτε στην κλήρωση θα ήθελα 2 πραγματάκια από σας,πρώτον να γίνετε αναγνώστες μου και δεύτερον να μου πείτε το  πιο αγαπημένο χρώμα που χρησιμοποιείτε πάρα πολύ.Αφήστε το σχόλιο σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 8 Μαΐου και η  κλήρωση για τα δωράκια θα γίνει την Κυριακή 9 Μαΐου.
Καλή επιτυχία και πολλά πολλά φιλιά σε όλους!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...