Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Χριστίνα ετών 15 !!!!

Σήμερα το πρωί άνοιξα την τηλεόραση μου και έπεσα πάνω σε ένα κορίτσι την Χριστίνα,μόλις 15 ετών μαθήτρια 3ης Γυμνασίου ακριβώς όπως η κόρη μου.Εκείνη την ώρα διάβαζε μια επιστολή που έγραψε και έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής.Την βρήκα στο διαδίκτυο και σας την δίνω να την διαβάσετε......

Ταμείο συγνώμης πολιτικών


Αρθρογράφος: Σιαμάγκα Θ. Χριστίνα - Μαθήτρια Γυμνασίου Κατερίνης   
Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 23:31
Κύριε Πρόεδρε της Βουλής, σας προτείνω την δημιουργία Ταμείου Συγγνώμης Πολιτικών. Θα είναι μια πρωτοβουλία - η εθελοντική και ενυπόγραφη συγκέντρωση συγγνώμης των πολιτικών - που θα μειώσει την οργή των εφήβων και σας προτείνω να την θέσετε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πιστεύω, η πρότασή μου να βρει ευρύτατη αποδοχή από τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών, γεγονός που θα δείξει ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν ακόμη αξίες και φιλότιμο.
Κύριε Πρόεδρε, στην εφηβεία μου νιώθω ότι έχει υποθηκευθεί το μέλλον μου, η υπόλοιπη μου ζωή, τα όνειρα μου, οι σπουδές μου, η οικογένεια που πρόκειται να δημιουργήσω. Νιώθω μια ανασφάλεια για το μέλλον μου και για την ίδια μου την χώρα. Και την νιώθω χωρίς να έχω ασκήσει το δικαίωμα της ψήφου. Και χωρίς να έχω πάρει αποφάσεις ή να έχω εισακουστεί έστω και μία στιγμή ως πολίτης της χώρας μου.

Πιστεύω λοιπόν πως πρώτα έπρεπε να δημιουργήσετε το Ταμείο Συγγνώμης των Πολιτικών και μετά το Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας.
Κύριε Πρόεδρε, αν υλοποιήσετε την πρόταση μου - που δεν το πιστεύω – όταν ενυπόγραφα κάποιος από τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών και των σημερινών «αποταμιεύσει» την συγγνώμη του στο προτεινόμενο Ταμείο, τότε και εγώ θα ενισχύσω οικονομικά το δικό σας Ταμείο με αθώες ιδέες, εφηβική δύναμη, και ελπιδοφόρα όνειρα.
Με εκτίμηση
Σιαμάγκα Θ. Χριστίνα
Μαθήτρια Γυμνασίου Κατερίνης


 Υ.Σ. Μπράβο Χριστινούλα μου έχεις θάρρος και αξιοπρέπεια συνέχισε έτσι και εγώ είμαι μαζί σου.....

3 σχόλια:

 1. Δυστυχώς Χριστινούλα δεν θα σε ακούσει κανείς.
  Είναι τα αυτιά βουλωμένα...

  Μπράβο όμως για την προσπάθεια και το θάρρος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τα παιδιά λένε πάντα αλήθειες.τα ακούμε;καλή πρωτομαγιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το είδα κι εγώ Ειρήνη μου αλλά να σου πω κάτι:
  Κουράστηκα να ακούω τα μπράβο της πολιτείας σε παιδιά σαν αυτό!
  Θέλω επιτέλους να δω και όχι ν' ακούσω έμπρακτη επιβράβευση των παιδιών που μοχθούν, όσο και όπως μπορεί το καθένα για τη γνώση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...